Ex-Kärpät-hyökkääjä vaihtoi pelinumeroa – taustalla koskettava tarina: ”Toimii minulle myös muistutuksena…”

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Viiden Kärpissä vietetyn vuoden jälkeen KalPaan siirtynyt hyökkääjä Miska Humaloja odottaa jo innolla tulevaa.

​​​​​​​- Tosi hyvä fiilis, aika odottavainen olo ollut kauden päättymisestä lähtien. Harjoittelun makuunkin ollaan jo tovi sitten päästy ja hyvä meno on ollut etänäkin. Kohta pääsee joukkuekavereihin tutustumaan ihan kasvotustenkin, Humaloja toteaa kuopiolaisjoukkueen nettisivulla.

Poikkeukselliset olot eivät ole haitanneet duunarikeskushyökkääjän tekemistä, pikemminkin päinvastoin.

– Onhan tässä ollut totuttelemista erilaiseen harjoitteluun kaikilla, mutta tuntuu ainakin omalta kohdalta siltä, että olen saanut harjoiteltua jopa paremmin kun aikaa on ollut entistä enemmän, Humaltoja kertoo.

Humaloja muuttaa Savon sydämeen ensi viikolla, kesäkuussa alkavia joukkueharjoituksia varten.

– Kuopio on jo osittain tuttu paikka meikäläiselle. Täällä asuu jo ennestään muutamia kavereita ja nuorempana Kuopiossa tuli käytyä Pyhäjärveltä käsin, kun välimatka ei ole kovin pitkä. Kesällä ehtii tutustua kaupunkiin vielä paremmin, Pyhäjärveltä kotoisin oleva sentteri kertoo.

Tulevalla kaudella myös Humalojan pelinumero vaihtuu. Kärpissä numeroa 27 kantanut kova työmyyrä esiintyy KalPa-faneille numerolla 31. Numeroa ei ole valittu sattumanvaraisesti, vaan taustalla on koskettava kunnianosoitus tärkeälle ihmiselle.

– Yksi läheinen ihminen käy tällä hetkellä elämässään aika kovia taisteluita. Hänen lempinumeronsa on 13 ja sen ollessa varattuna, käännettiin tuo numero toisinpäin. Tuo numero selässä toimii minulle myös muistutuksena siitä, että muistaa nauttia jokaisesta päivästä, Humaloja korostaa.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!