Entinen NHL-GM Brian Burke kohautti aikoinaan, kun hän sanoi Morgan Riellyn olleen hänen papereissaan koko draftin ykkönen vuonna 2012. Konkarin puheille naureskeltiin. Lopulta Rielly varattiin Toronto Maple Leafsin toimesta viidennellä sijalla.

Jälkikäteen katsottuna Burke ei välttämättä ollut väärässä. Vuonna 2012 ykkösenä varattiin Nail Jakupov, joka osoittautui yhdeksi kaikkien aikojen flopeista. Hän on siirtynyt jatkamaan uraansa KHL:ssä.

Kakkosena Columbus Blue Jackets varasi puolustaja Ryan Murray. Puolustaja on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista, ja vaikka hän nousikin NHL-tasolle, ei hän ole missään nimessä edes lähellä tähtistatusta.

Kolmantena Montreal Canadiens varasi Alex Galchenyukin. Hän aloitti NHL-uransa vahvasti, mutta tällä kaudella hän nakutti ainoastaan 24 tehopistettä. Seurakin on vaihtunut kolmesti kolmen viime kauden aikana.

Neljäntenä New York Islanders varasi Griffin Reinhartin. Puolustaja pelasi NHL:ssä 37 ottelua. Nykyään hän kiekkoilee Kiinassa.

Samaan aikaan Rielly on noussut yhdeksi NHL:n parhaista kiekollisista puolustajista. Kaudella 2018-19 hän tykitti täydessä runkosarjassa tehot 20+52=72.