Lukko on kokemassa kesän aikana kovia menetyksiä, uutisoi Länsi-Suomi (maksumuuri).

Lehden saamien tietojen mukaan Vili Sopanen ja Sebastian Repo vaihtavat todennäköisesti maisemaa ensi kaudeksi. Aiemmin myös Lukas Klok vapautui siirtomarkkinoille.

Länsi-Suomen mukaan Sopanen kaupittelee tällä hetkellä Rauman asuntoaan ja asustelee Lahdessa, eikä Lukossa jatkaminen vaikuta enää todennäköiseltä, vaikka ensi kaudesta olisi vielä voimassa oleva sopimus.

Florida Panthersin organisaatiosta Lukkoon saapunut Repo saattaa sen sijaan siirtyä KHL:ään. Sama tavoite on myös Klokilla. Kummankin pelaajan kohdalla Lukkokaan ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto, mikäli töitä ei irtoa isommista ympyröistä.

– Kyllä me kovin mielellämme hänetkin (Revon) pitäisimme. Häneen pätevät aika lailla samat sanat kuin Klokiin, sillä hän tykkäsi olla meillä ja me tykkäsimme hänestä. Hän on kuitenkin niin hyvä pelaaja, että KHL-mahdollisuus on hänellä aika iso, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoi Länsi-Suomelle.

– Sanotaan nyt näin, että jos hän jatkaa Suomessa, niin uskon, että meillä on erinomainen mahdollisuus saada hänet – jos vain meidän rahamme riittävät, Sahlstedt kertoi.