Lähteet: Tässä on NHL:ään kärkipäässä varattavan eksoottisen kiekkomaan suurlupauksen uusi joukkue

© Kuva: Getty Images

Toimittajat Sylvain St-Laurent ja Sam Stern vihjasivat Twitterissä äskettäin, että maailman suurimpiin kiekkolupauksiin kuuluva, eksoottisen Itävallan Marco Rossi ottaisi ensi kaudeksi ison askeleen siirtymällä ammattilaispelaajaksi.

NHL:ään ykköskierroksen kärkipäässä varattavan pelaajan uusi joukkue on lähteiden mukaan maan huippuporukka ZSC Lions. Ne kertovat, että samaan suuntaan olisi menossa myös MM-hopeamitalisti Sven Andrighetto.

Ottawa 67’s:ssä OHL:ää parilla viime kaudella pelannut Rossi iski tuossa sarjassa 109 runkosarjan pelissä ällistyttävät tehot 68+117=185 (+120), lisäski 17 pudotuspeliottelua toivat pinnat 6+16=22 (+1).

Jääkiekkotilastoihin erikoistunut Eliteprospects arvioi omiin lähteisiinsä vedoten, että pelaaja varataan taalaliigaan jollain numerolla väliltä 5-8.

Lähteet: Swiss Hockey News, Blick