Historiallinen derby! Liiga- ja Mestis-seura kohtaavat harjoitusottelussa – tavoitteena myydä tuhansia lippuja

© Kuva: Getty Images

Keskisuomalaiset kiekkojoukkueet, Liigassa pelaava JYP ja Mestiksen KeuPa HT, tiedottavat historiallisesta ottelusta.

Seurat kohtaavat Jyväskylässä 21. elokuuta pelattavassa Keski-Suomen derbyssä, jolla pyritään parantamaan molempien joukkueiden haastellista taloudellista tilannetta. Kamppailussa vastakkain olevat yhteistyöseurat eivät ole kohdanneet aiemmin.

– Halusimme luoda jotain konkreettista ja ainutlaatuista tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Lipun ostamalla saa paitsi sisäänpääsyn historialliseen otteluun, mutta myös tukee useaa keskisuomalaista kiekkoseuraa. Lipputuotot menevät JYP Jyväskylä Oy:lle, KeuPa Hockey Oy:lle sekä JYPin ja KeuPa HT:n juniorikiekkoilun tukemiseen, kommentoi JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo tulevaa tapahtumaa tiedotteessa.

Lipunmyynti otteluun alkaa välittömästi ja tavoitteena on saada kaupaksi 4 000 tikettiä.