HäSa: HPK:n kultavahti paljastaa: joutui tylysti koirankoppiin – laitettiin sivuun lähes kaikesta: ”En ollut tervetullut”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:n maalivahti Antti Karjalainen joutui kuluneen kauden aikana harjoittelemaan liigajoukkueen ulkopuolella, paljastaa Hämeen Sanomat (maksumuuri).

Karjalainen kertoi lehdelle, että hän joutui kauden mittaan tuomareiden pukukoppiin ja harjoittelemaan junioreiden kanssa, eikä häntä kutsuttu edes hämeenlinnalaisseuran 90-vuotisjuhlagaalaan.

– Hän (Antti Pennanen) kertoi, että on tultu päätökseen laittaa minut sivuun joukkueen toiminnasta. Perusteluiksi Pennanen sanoi taloudelliset syyt. Tämän jälkeen hän sanoi, että tarkemmin asiasta ja jatkosta kertoo urheilujohtaja Mika Toivola, Karjalainen kertaa Hämeen Sanomille.

– Tuntui ikävältä, kun minun haluttiin näkyvän mahdollisimman vähän joukkueen toiminnassa – ikään kuin mentaliteetilla poissa silmistä, poissa mielestä. HPK järjesti 90-vuotisjuhlagaalan, johon en ollut tervetullut, vaikka kaikesta huolimatta olin sopimuspelaaja ja silti osa HPK:n 90-vuotista historiaa.

Seuran päätös hämmästytti Karjalaista, joka oli esiintynyt harjoituksissa ja otteluissa kelvollisesti. Päätöksen jälkeen maalivahti ei saanut mennä edes liigajoukkueen pukukoppiin, kun joukkue oli jäällä.

– Pukuhuoneena käytin tuomarien koppia ja pelipäivinä sain pitää varusteita A-junioreiden kuivaushuoneessa, Karjalainen paljasti.

Eikä siinä vielä kaikki. Kauden jälkeen HPK kiitti verkkosivuillaan muihin maisemiin siirtyviä pelaajia. Karjalaista ei kuitenkaan muistettu tässäkään asiassa.

– En seuraa somea, mutta kuulin tästä muuta kautta. Olisivathan kiitokset tuntuneet hyvälle, mutta ei tätä kiitosten ja selkääntaputtelujen takia tehdä. Uskon, että haluttiin jatkaa samaa ”poissa silmistä, poissa mielestä” -linjaa. Minusta kuitenkin tuntuu, että HPK on niin iso yhteisö, että muutaman henkilön päätökset eivät kuvasta koko yhteisön mielipidettä, Karjalainen sanoi.

LISÄÄ AIHEESTA: HäSa: HPK:lta vastine maalivahdin rajuihin syytöksiin – ”Olemme hoitaneet kaikki tärkeimmät…”


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.