HäSa: HPK:lta vastine maalivahdin rajuihin syytöksiin – ”Olemme hoitaneet kaikki tärkeimmät…”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:ta neljän kauden ajan edustanut maalivahti Antti Karjalainen antoi Hämeen Sanomille suorasanaisen haastattelun joutumisestaan valmennusjohdon koirankoppiin päättyneellä Liiga-kaudella.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola vastasi samaisessa lehdessä Karjalaisen väitteisiin sunnuntaina.

– Ei näitä mielellään tee. Kun puhutaan liigajoukkueesta, puhutaan kilpaurheilusta. Tehtävämme on toimia niin, että joukkue menestyy. Tämä ratkaisu tehtiin urheilullisin perustein ja päätimme, että Karjalainen ei pelaavaan maalivahtikaksikkoon kuulu, Toivola vastaa syytöksiin Hämeen Sanomissa.

– Ikävissä tilanteissa yritetään tulla toimeen molemmin puolin. Päätimme, että Antti Karjalainen ei jatka joukkueessa ja hänelle etsitään uusi seura. Olemme hoitaneet tärkeimmät velvollisuutemme – eli palkanmaksun, vakuutukset ja sen, että hän saa harjoitella ja pitää yllä ammattitaitoaan, Toivola kommentoi.

Karjalainen, 24, pelasi tällä kaudella HPK:n maalilla kolme ottelua.

Alkuperäinen uutinen aiheesta luettavissa täältä (artikkeli maksumuurin takana).