Jokerit nappasi jatkopaikan KHL:n pudotuspelien avauskierroksella, mutta vetäytyi sen jälkeen jatkopeleistä koronavirusepidemian takia.

Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäen ilo Lokomotivista saavutetusta ratkaisevasta voitosta pudotuspelien avauskierroksella jäi lyhyeksi, kun Jokerit päätti vetäytyä pudotuspeleistä koronavirusepidemian takia ja maukas SKA-sarja jäi haaveeksi.

– Keskiviikkoiltana pukuhuoneessa ilo oli ylimmillään, tiedettiin että SKA tulee vastaan ja päästäisiin haastamaan. Peli oli hyvällä mallilla. Torstaina alkoi sitten tapahtumaan isosti koronaviruksen tiimoilta ja oltiin paljon puhelimissa, että mitä tehdään. Oli variaatioita pöydällä, mutta pyöritti niitä miten tahansa, oli oikein mitä seura ja joukkue teki. Hämmentävä fiilis edelleen viimeisistä viidestä päivästä, Marjamäki totesi Viasatin uudessa Viaplay Sport LIVE -keskusteluohjelmassa.

– Jäi se tosi kovaa harmittamaan. Oltaisiin varmasti pystytty haastamaan SKA. Ensimmäinen kierros on painekierros, toiselle kierrokselle kun pääsee, niin jätkät näkee, että on mahdollisuus. Oltaisiin voitu painaa vielä lisää kaasua, mutta turha sitä on nyt jossitella, Marjamäki manaili.

Viaplay Sport LIVE -ohjelmassa seurataan tulevien viikkojen ajan miten urheilijat, seurat, valmentajat ja fanit reagoivat poikkeukselliseen tilanteeseen, joka on tyhjentänyt urheilukalenterit lähes kokonaan. Tiistaina erikoistarkastelussa on NHL, jolloin kuullaan muun muassa mitä Winnipegin Patrik Laine on mieltä NHL:n pelikatkosta.

Viaplay Sport LIVE on katsottavissa toistaiseksi ma-pe klo 19:00 – 19:30 ja 20:00 – 20:30 Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.