Uusi urheilun keskusteluohjelma Viaplay Sport LIVE täyttää urheilullista tyhjiötä ajankohtaisilla urheiluaiheilla ja mielenkiintoisilla haastatteluilla.

– Tänään mennään aluksi kiekkoasialla. Dallas Starsin Miro Heiskanen on haastattelussa ja hänen kanssaan jutellaan hänen NHL-urastaan, toisesta kaudesta Dallasissa ja missä NHL:ssä nyt mennään, toteaa Viaplay Sport LIVE:n lähetystä illalla isännöivä Antti Mäkinen.

Illan myöhemmässä lähetyksessä pureudutaan erotuomareihin.

– Meillä on ensin haastattelussa Anssi Salonen, joka on työskennellyt kaksi kautta Sveitsissä. Hän on NHL combine tuomareita, joka pyrkii NHL:ää kohti. Hän kertoo meille ammattituomarin työstä. Lisäksi erotuomarijohtaja Jyri Rönn syventää erotuomaritoimintaa Suomessa, Mäkinen toteaa.

– Illan lähetyksessä kirsikkana kakun päällä on Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki, jonka kanssa keskustellaan muun muassa olympialaisten lykkääntymisestä, Mäkinen kertoo.

Viaplay Sport LIVE on katsottavissa ma-pe klo 19:00 – 19:30 ja 20:00 – 20:30 Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.