Ei ole todellista! Avalanche hävisi NHL:n rupusakille, Nathan MacKinnon Mikko Rantasen seuraksi tupaten täynnä olevalle sairastuvalle: ”Se haisee”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchelle tuli lunta tupaan tiistaiyönä NHL:ssä karulla tavalla. Ensinnäkin joukkue hävisi NHL:n jumbopäässä painivalle, mutta viime aikoina yllättävän oloisen huippuvireen löytäneelle Los Angeles Kingsille luvuin 1-3 ja toisekseen se menetti pistelinko Nathan MacKinnonin loukkaantuneiden listoille.

Taalaliigan pistepörssin kärkipäässä tehoin 35+58=93 (+13) painiva kanadalainen jätti Kings-pelin kesken sen toisessa erässä. MacKinnon kellotti peliaikaa ainoastaan vajaat 12 minuuttia. Pelaaja kärsii alavartalovammasta, NHL:n verkkosivut kertovat.

MacKinnonin loukkaantumistapa ei ollut vielä tiistaiaamuna tiedossa.

– Minullakaan ei rehellisesti sanottuna ole käsitystä siitä. Hän jätti pelin, ja olin huolissani heti. Mutta koska tiesin, ettei hänestä ollut palaamaan peleille tänään, joten joo, sanon, että oli se huolestuttavaa, Avs-luotsi Jared Bednar sadattelee.

Loukkaantumiset piinaavat Coloradoa urakalla. Lasaretissa ovat Mikko Rantasen ja nyt MacKinnonin lisäksi Andre Burakovsky, Nazem Kadri, Cale Makar ja Philipp Grubauer.

Katso pelin kohokohdat ohesta.

– Se haisee, kun näkee joukkuekaverien loukkaantuvan, kippari Gabriel Landeskog sadattelee.

– Ei ole väliä, kenestä on kyse. Se haisee silti. En seiso tässä ja anna teille äijien loukkaantumisraporttia. En ole nähnyt MacKinnonia, joten en tiedä, ruotsalainen manaa.

Colorado keikkuu läntisessä konferenssissa kakkosena, kaksi pinnaa kärkijoukkue St. Louis Bluesia perässä. Neljästä edellisestä pelistä Avs on hävinnyt kolme.

LUE MYÖS:
Ilmiömäinen kiekkosade – ykköspalkittu Mikko Koskinen venyi huikeaan iltapuhteeseen NHL:ssä: ”Ilman Koskisen iskukykyä he häviävät”

Upea ilta: Suomalaisyllättäjä tehoili kunnolla – upotti NHL:n viime kesän mestarin!