NHL
St. Louis – Nashville
Lauantai 15.02. klo 22:00

NHL:n prime time -ottelut tarjoavat jälleen kiekkoherkkua järkevään aikaan. Tämän lauantain iltatarjonnasta tartun St. Louisin ja Nashvillen väliseen taistoon. St. Louis johtaa tällä hetkellä Läntistä konferenssia, kun taas Nashville tarvitsi valmentajanvaihdon päästäkseen rattaille pudotuspelitaistelussa.

St. Louis on sille harvinaisessa tappioputkessa, sillä plakkarissa on nyt kolme perättäistä häviötä. Viimeisestä kymmenestä ottelusta on hävitty peräti kahdeksan. Viikolla kohdattiin myös isompia asioita: Jay Bouwmeesterin ikävä sairauskohtaus kesken Anaheim-pelin pysäytti koko kiekkomaailman. Onneksi mies on toipumaan päin. Viime aikoina Bluesin puolustus on vuotanut totuttua enemmän.

Nashvillen pitäisi varmistua, jotta playoff-raja saavutettaisiin. Pelin luokka on sinällään ok, mutta taso heittelee liikaa. Mikael Granlund on nostanut suoritustasoaan ja tulostakin on alkanut syntyä. Joukkueen maalivahtikaksikolta Pekka Rinteeltä ja Juuse Sarokselta on sen sijaan syytä odottaa enemmän. Tosin Saros pelasi NY Islandersia vastaan hienon nollapelin. Jos head-to-head tilastoihin uskoo, Predators on pärjännyt viime ajat Bluesia vastaan sangen hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajasta en uskalla ottaa kantaa – kertoimet vaikuttavat ikävän oikeilta. Mutta tässä on ainekset runsasmaalisuuteen, sillä molemmilla on ollut alakerran kanssa omat haasteensa. Siispä otan rohkeana tipsinä Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 1,84.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO