Lähde: NHL-seura sorvaa jatkosopimusta puolustajatähdelle – tarkoittaa toisen staran lähtöä?

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs on aloittanut jatkosopimusneuvottelut puolustaja Jake Muzzinin kanssa, kertoo NHL-toimittaja Bob McKenzie. Muzzin siirtyi seuraan Los Angeles Kingsistä kesken viime kauden.

Toronton palkkakatossa ei ole tällä hetkellä ylimääräistä pennin hyrrää. Muzzinin lisäksi joukkueen pitäisi solmia jatkosopimukset Cody Cecille ja Tyson Barrielle. Cecillä on todennäköisesti leikkaus 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaan, kun taas Barrie tulee saamaan ison korotuksen 2,75 miljoonan dollarin palkkalappuunsa.

Kaikkiin kolmeen Torontolla tuskin on varaa. Muzzinin jatkosopimus tarkoittaisi todennäköisesti sitä, että Barrien annattaisiin vapaasti kävellä kesällä toiseen seuraan, tai hänet kaupattaisiin siirtotakarajalla pois.

Tällä kaudella kiekollisista taidoistaan tunnettu Barrie on iskenyt 47 otteluun tehot 4+20=24. Viime kaudella hän iski uuden piste-ennätyksensä (59).

Muzzin on pelaajatyypiltään puolustavampi puolustaja. Hän on iskenyt kauden 38 ottelussa tehot 3+10=13. Hän tienaa kaudesta 4 miljoonaa dollaria.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.