Lähde: Jälleen yksi pelaaja vaatii siirtoa pois Buffalo Sabresistä

© Kuva: Getty Images
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

NHL:n pudotuspeleissä viimeksi keväällä 2011 esiintynyt Buffalo Sabres ei ole ollut viime vuosina pelaajien suosiossa.

Lukuisat seuraa aiemmin edustaneet pelaajat ovat siirtonsa jälkeen tyrmänneet täysin organisaation ilmapiirin sekä toimintakulttuurin. Lisäksi peräti kolme seuran nykyistä pelaajaa on ehtinyt vaatia julkisesti siirtoa toisaalle.

Uusimpana Rasmus Ristolaisen ja Zach Bogosianin seuraksi siirtopyynnön jättäneiden Sabres-pelaajien listalle liittyi The Athleticin tietojen mukaan hyökkääjä Evan Rodrigues. 26-vuotias hyökkääjä on mahtunut tällä kaudella Sabresin pelaavaan kokoonpanoon vain 24 pelissä. Vielä viime kaudella 29 tehopinnaa 74 pelissä iskeneen Rodriguesin maalitili on yhä avaamatta, minkä lisäksi syöttöpinnojakin on kasassa vasta kolme kappaletta.

– Lähteemme kertovat, ettei kokoonpanosta Dalton Smithin tieltä pudotettu Rodrigues näe itsellään tulevaisuutta seurassa. Hän ei ole tyytyväinen tilanteeseensa, The Athletic kertoo lisäten hyökkääjän vaatineen jo siirtoa uuteen joukkueeseen.

Rodriguesin välejä Sabresin seurajohdon kanssa hiertää myös viime kesän välimieskäsittelyyn edennyt riita jatkosopimuksesta. Rodrigues vaati itselleen 2,65 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, kun Sabres oli valmis maksamaan hyökkääjälle vain 1,5 miljoonaa taalaa kaudesta. Puolueeton välimieskäsittely määräsi palkaksi lopulta kaksi miljoonaa dollaria kaudesta.

Kanadalaishyökkääjä on iskenyt NHL-urallaan pelaamissaan 178 ottelussa tehot 21+44=65. Hyökkääjästä on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti (RFA).

LUE MYÖS: NHL:ssä jysähti: peräti kolme Toronto-pelaajaa jätti siirtopyynnön


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!