Edmonton-pomo kommentoi Jesse Puljujärven mahdollista NHL-siirtoa: ”Neljä vaihtoehtoa”

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhuihin pitkän hiljaiselon jälkeen NHL:ssä nousseen Jesse Puljujärven ensi kauden osoite on edelleen hämärän peitossa.

Miehen NHL-oikeudet omistavan Edmonton Oilersin GM Ken Holland kommentoi 21-vuotiaan suomalaishyökkääjän tilannetta keskiviikkona The Athleticille.

– Realistisesti ajatellen on olemassa kolmesta neljään vaihtoehtoa. 1) Haluammeko kaupata 21-vuotiaan pelaajan vaihdossa vuokrapelaajaan saadaksemme vain jotain takaisin. Kauden jälkeen tämä etu olisi käytetty. 2) Puljujärven leiri on tehnyt minulle selväksi sen, ettei pelaaja halua pelata Oilersissa. Toinen vaihtoehto on siis kaupata hänet varaustilaisuuden yhteydessä, seurapomo pyörittelee.

– Kolmas vaihtoehto on se, että mikäli emme löydä sopivaa kauppakumppania, jää hänen päätettäväkseen, pelaako hän Euroopassa myös ensi kaudella vai palaako Edmontoniin. Olen saanut hänestä joitakin tarjouksia, mutta yksikään näistä ei ole ollut riittävän hyvä painaakseni liipaisinta. Ja uudestaan, mikäli haluamme luopua hänestä siirtotakarajalla vaihdossa vuokrapelaajaan, riippuu tietenkin vuokrapelaajasta, Holland päättää.

Puljujärvi on kiekkoillut kuluneen kauden Oulun Kärpissä. Mies on iskenyt 33 pelissä 13 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä.

LISÄÄ AIHEESTA: Jesse Puljujärvi päätymässä sittenkin kauppatavaraksi NHL:ssä? Lehti: ”Realistisin vaihtoehto olisi…”