© Kuva: Getty Images

Winnipeg – Anaheim: Prime time -herkkua sunnuntaille

NHL
Winnipeg – Anaheim
Sunnuntai 08.12. klo 22:00

Viikonloppu on hyvä päättää kunnon NHL-viihteeseen. Vapaassa katselussa oleva Prime time -ottelu Winnipeg – Anaheim on suomalaisittainkin mielenkiintoinen kamppailu – onhan Winnipegin Patrik Laine hyvässä iskussa, ja mies on kehittynyt pelaajana monipuolisemmaksi. Parempivireinen Winnipeg on ottelussa kiistaton suosikki.

Winnipeg on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään seitsemän. Viime ottelussa se taisteli hyvin Dallasia vastaan, mutta hävisi lopulta jatkoajalla 3-2. Laine kuittasi ottelussa yhden syöttöpisteen – kyseessä oli jo kauden 20. syöttöpiste tamperelaiselle. Laine on tällä kaudella enemmän pelissä sisällä ja tämä näkyy syöttötilaston lisäksi myös tehotilastossa, joka on seitsemän plussan puolella. Myös Joona Luoto kuuluu kauden iloisiin yllättäjiin, sillä harva odotti ennen kautta miehelle vakipaikkaa Jets-miehistössä.

Anaheim Ducks hävisi kotonaan Washingtonille 2-3. Joukkue nousi kahden maalin takaa vielä tasoihin, mutta Capitalsin kolmatta maalia eivät Ankat pystyneet enää kuittaamaan. Ducksilla on useampi voitto matkaa playoff-sijoille ja yksi joukkueen kompastuskivistä on kuluvalla kaudella ollut runsas jäähyily. Lisäksi Ducksin lähihistoria Jetsiä vastaan on ollut vaikea ja se antaa isännille lisätasoitusta tulemalla iltapäivän vieraspeliin lyhyemmällä levolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Winnipegin suosikkiasemaa on hankala käydä kiistämään. Otan kevyen vedon kotimenestyksen puolesta: Winnipeg voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,95.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.