NHL:n puolustajalegendoihin lukeutuva Chris Chelios kertoi Spittin’ Chiclets -podcastissa huvittavan muiston miehen viimeisiltä ajoilta taalakaukaloissa.

Tuolloin jo 46-vuotias Chelios sai vielä sopimuksen Detroit Red Wingsiin, jota valmensi hiljattain kohuotsikoihin rajujen valmennusmetodiensa takia joutunut Mike Babcock. Red Wings kohtasi vuoden 2009 uudenvuodenpäivänä pelatussa ulkoilmaottelussa Cheliosin entisen seuran Chicago Blackhawksin. Babcockia tuo ei kiinnostanut, vaan valmentaja oli jo jättämässä legendan kokonaan ulos joukkueensa kokoonpanosta.

Lopulta seurapomot saivat käännettyä valmentajan pään, joka otti konkaripakin kokoonpanoon antaakseen tälle jääaikaa vain viiden vaihdon verran ottelun alussa.

– Hän yritti laittaa minut kokoonpanon ulkopuolelle, koska tiesi sen olevan kotikaupunkini. Kaksi poikaani istuivat noin kymmenen metrin päässä vaihtoaitiosta laitojen lähellä ja katsoivat minua, että mitä oikein tapahtuu, Chelios aloittaa.

– Tein lasin kallistusliikkeen, että hakisivat minulle olutta. Sen jälkeen he toivat minulle olutta koko loppupelin ajan. Sitten Brad McCrimmon (Red Wingsin apuvalmentaja) yritti saada minut tappamaan jäähyä, kun peliä oli minuutti jäljellä. Sanoin, että ei mitään mahdollisuutta, Chelios avaa podcastissa.

Babcock on saanut hiljattain Toronto Maple Leafsistä saamiensa potkujen jälkeen useilta vanhoilta pelaajiltaan täyslaidallisen kritiikkiä tavasta kohdella pelaajiaan. Lue lisää aiheesta täältä.

LUE MYÖS: Sisäpiiritoimittaja paljastaa: NHL-tähtivahdin osoite vaihtuu kesällä?