SHL
Oskarshamn – Skellefteå
Torstai 21.11. klo 20:00

Torstain nosto otetaan länsirannikon puolelta: sarjajumbo Oskarshamn ottaa mittaa sarjataulukon puolessa välissä keikkuvasta Skellefteåsta. Kummallakin joukkueella on sarjassa huono tulosputki menossa. Lisäksi Skellefteån liito loppui CHL:ssä tällä viikolla neljännesvälieriin. Joukkueet ovat kohdanneet tänä syksynä kerran ja silloin päädyttiin Skellefteån voittoon jatkoajan jälkeen.

Oskarshamnin kausi on ollut sangen vaikea. Joukkue on paperilla jo lähtökohtaisesti sarjaan kevyt, eikä laatu ole riittänyt käytännössäkään. Alla on kolme suoraa tappiota ja suorasta voitosta on aikaa jo vaikka kuinka kauan. Suomalaisille tutuin kasvo isäntien riveissä on vuosia sitten eri liigaryhmissä pelannut Arsi Piispanen. Tällä hetkellä mitään taianomaista sätkyä ei Oskarshamnille ole odotettavissa, vaan kaudesta on odotettavissa jatkossakin vaikea.

Skellefteålla on tällä hetkellä vaikea jakso menossa. CHL on kaiketi sotkenut liigaan keskittymistä sen verran, että kuntopuntari näyttää vieraillakin punaista. Kärpät alkusarjaan jättänyt Skellefteå putosi tiistaina CHL:stä, kun se hävisi vierasottelunsa Djurgårdenille. Joukkueen taulu on siis ns. pelikunnossa, kun näkyvissä on tappioita. Oikeassa elämässä Tuomas Kiiskisen edustamat vieraat ovat tuntuvasti isäntiä laadukkaampi ryhmä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämä on hyvä sauma Skellefteålle saada huonolle jaksolle stoppi. Perusluokka puhuu tässä ottelussa ja niinpä vetosuositus menee vieraille: Skellefteå voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,93.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO