NHL:ssä nähtiin koominen jyrääminen – maalivahdin maata kiertävälle radalle lähettänyt pelaaja ei saanutkaan vastustajia kimppuunsa

© Kuva: Getty Images

NHL:n perjantaiyön ainoa ottelu Montreal Canadiensin ja New Jersey Devilsin välillä tarjosi ainakin suomalaisittain jonkinlaisia ilonaiheita, vaikka ”suomalaisjoukkue” Habs taipui 4-6-tappioon.

Joukkueen kaikki sinivalkoiset, eli Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia ja Artturi Lehkonen painoivat yöllä maalin mieheen.

Pelissä nähtiin myös eräs erikoinen tapahtumasarja. Habsin kolmosketjun laituri Nick Cousins jyräsi Devilsin maalivahti MacKenzie Blackwoodin maata kiertävälle radalle – joskin vahingossa.

Hän itse kaatui luistelleessaan kohti maalivahtia, ja loppu on pelkkää komediaa. Voit katsoa eeppisestä tapahtumasarjasta videon ohesta.

Cousinsin tapaus ei aiheuttanut räpätystä, eikä laiturin kimppuun hyökännyt kukaan. Kyseessä oli täysin inhimillinen jyrääminen, jonka estäminen olisi ollut mahdotonta.

Kanadalainen hyökkäsi Habsin kolmosketjussa yhdessä Kotkaniemen ja Armian kanssa. Hän oli ketjun ainoa tehoitta jäänyt lenkki. Blackwood puolestaan otti hurjat 44 koppia johdattaen joukkonsa voittoon.

LUE VIIKONLOPUN AVAUSPELISTÄ MYÖS:
NHL:n ”suomalaisjoukkue” rypee syvällä – joukkueen leiristä annettiin täystyrmäys kierteelle: ”Olen ihan h*lvetin turhautunut ja kyllästynyt”

Mitkä maalitalkoot! Kolme suomalaista onnistui maalinteossa samassa NHL-matsissa


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!