Montreal Canadiensin ja New Jersey Devilsin viime yön ottelussa nähtiin todelliset maalitalkoot. Devils nappasi lopulta voiton 6-4 lukemin.

Montrealin suomalaishyökkääjät pääsivät kukin maalin makuun. Jesperi Kotkaniemi aloitti suomalaisten maalijuhlat toisen erän alussa. Suomalaissentteri iski maalin sisään vastustajan neliön keskeltä juuri, kun Devilsin jäähy oli ehtinyt umpeutua.

Joel Armia heilutti maaliverkkoja vajaat kahdeksan minuuttia myöhemmin. Hän pääsi rankaisemaan suorasta hyökkäyksestä rannelaukauksella. Kotkaniemi merkkautti osumaan syöttöpisteen.

Artturi Lehkonen puolestaan iski oman osumansa kolmannen erän puolivälissä. Hän pääsi sutimaan irtokiekkoa kahdesti maalin edustalla, ennen kuin sai iskettyä sen verkon perukoille.

Kotkaniemen kausi on alkanut nihkeästi, ja 19-vuotias sentteri on tällä kaudella 18 otteluun tehot 3+2=5. Lehkonen on puolestaan pelannut 24 ottelua tehoilla 5+6=11, kun taas Armia on tykittänyt 22 otteluun 7+5=12.