NHL:n ”suomalaisjoukkue” rypee syvällä – joukkueen leiristä annettiin täystyrmäys kierteelle: ”Olen ihan h*lvetin turhautunut ja kyllästynyt”

© Kuva: Getty Images

Koko Montreal Canadiensin suomalaiskolmikko Jesperi KotkaniemiJoel ArmiaArtturi Lehkonen onnistui perjantaiyönä maalinteossa Habsin hävitessä New Jersey Devilsille maalikarkelot luvuin 4-6.

Kotkaniemi (1+1=2) iski joukkueensa toisen, Armia (1+0=1) kolmannen ja Lehkonen (1+0=1) neljännen pömpelin. Kolmosketjua johtanut keskushyökkääjä Kotkaniemi myönsi sen, että maali teki terää. Porilainen katkaisi peräti 14 ottelun ja yli puolentoista kuukauden mittaisen maalittoman putkensa.

Voit katsoa pelin maalit täältä.

– Se tuntui hyvältä sillä hetkellä, mutta ei enää, sentteri Kotkaniemi tokaisi Canadiensin kotisivuilla.

Suomalaisista Armian tehotilasto jäi asteen plussalle ja Lehkosen nollille. Kotkaniemen tilastoihin kirjattiin asteen verran miinusta.

Jos olivat Habsin sinivalkoiset pelaajat lupaavassa tikissä, niin eipä Habsiakaan tule tuomita totaalisesti. Joukkue esimerkiksi vei laukaukset luvuin 48-35.

– Laukausten ja maalien lukumäärää tarkastellessamme tiedämme, ettei meillä ole tässä ongelmaa. Ongelma on puolustuksessa. On turhauttavaa törmätä tällaisiin asioihin, joukkueen päävalmentaja Claude Julien sanoi.

Canadiens vaeltaa jo kuuden ottelun tappioputkessa. Edellinen voitto on irronnut parisen viikkoa sitten.

– Tyypit välittävät tästä, he haluavat edustaa Canadiensia ja he ovat turhautuneita. He haluavat menestyä. He eivät pidä siitä, mitä nyt on käsillä, luotsi pyöritteli.

Hänkään ei ole hyvällä fiiliksellä.

– Olen ihan h*lvetin turhautunut ja kyllästynyt häviämään.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004