Koko NHL:n pistepörssiä näytöstyyliin johtava Edmonton Oilersin tähtikaksikko Connor McDavid-Leon Draisaitl oli kohenteli omia yhden ottelun piste-ennätyksiään Colorado Avalanchen kustannuksella perjantain vastaisena yönä.

6-2-kotivoiton napanneen Oilersin illan suurimpana sankarina hääri McDavid, joka oli tehoin 3+3=6 osallisena kaikissa joukkueensa maaleista! Samalla mies rikkoi yhdellä pisteellä aiemman yhden ottelun piste-ennätyksensä (5).

Kanukkitähden tutkapari Draisaitl keräsi hänkin yhden ottelun ennätystehonsa 0+5. Vastapuolen megatähti Nathan MacKinnon jäi supertähtien kohtaamisessa kokonaan kiikaritehoille. Avalanchelta puuttuivat ottelusta Mikko Rantasen ja Gabriel Landeskogin lisäksi molemmat vakiokokoonpanon maalivahdit. Ottelun Avs-maalilla aloitti debyytissään loistanut ruotsalainen Adam Werner, joka kuitenkin otettiin vaihtoon jo ennen ottelun puoliväliä viiden takaiskumaalin jälkeen.

Oilers-tähtien dominointi NHL:n alkukauden pistepörssissä on muiden kannalta karua luettavaa. Draisaitl johtaa letkaa saksalaisen tehtailtua 21 pelissä mielipuoliset tehot 15+26=41. McDavid on kakkosena 37 (14+23) pisteellään. Pistepörssin kolmosena majaileva Boston Bruinsin tshekkitähti David Pastrnak on jäänyt McDavidistä kuuden pisteen päähän.

Katso kooste Oilers-tähtien tehoillasta alta: