Koko alkukauden NHL-uransa jatkoa pohtinut Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Dustin Byfuglien on sittenkin kääntymässä uran jatkon kannalle, ainakin mikäli on uskominen Kanadan jääkiekkomedian puheita.

Arvostettu NHL-sisäpiiritoimittaja Darren Dreger paljastaa Byfuglienien jatkon olevan tällä hetkellä lopettamista todennäköisemmän vaihtoehdon.

– Ilmassa on kasvavaa optimismia sen suhteen, että Byfuglien palaisi Jetsiin. Mikään ei ole varmaa, eikä paluulle ole aikataulua. Ilmoilla on kuitenkin näkemys siitä, että paluu olisi lopettamista todennäköisempi vaihtoehto, Dreger paljastaa.

34-vuotiaan konkaripuolustajan mahdollinen päätös pyörtää lopettamispuheensa tulisi Jetsin kannalta enemmän kuin tarpeeseen, menettihän se viime kauden joukkueestaan tukun kärkipuolustajia Jacob Trouban, Tyler Myersin ja Ben Chiarotin jätettyä kanadalaisseuran kesällä.

Viime kaudella pitkään loukkaantumisesta kärsinyt Byfuglien iski 42 runkosarjapelissä tehot 4+27=31. Kuudessa pudotuspeliottelussa puolustaja oli yksi joukkueensa näkyvimmistä pelaajista iskemällä siinä sivussa tehot 2+6=8.

LUE MYÖS: NHL-tähtivahti imuroi kaikki laukaukset verkon perukoille! Päätyi karulle listalle – mukana myös suomalaisväriä