© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – Lukko: Pusketaan vetomarkkinoita vastaan

Liiga
Ilves – Lukko
Lauantai 19.10. klo 17:00

Lauantaina Liigassa jatketaan seitsemän pelin kierroksella. Liigaa on kritisoitu siitä, että pelit keskittyvät liiaksi perjantain ja lauantain ympärille – sunnuntaista tiistaihin ei yleisesti ottaen tapahdu mitään. Tämä on kieltämättä hieman ärsyttävää, mutta samalla ymmärrettävää, sillä alkuviikosta ei kansa saavu lehtereille samaan tapaan ja oheismyynninkin kanssa on niin ja näin. Talous määrittelee seurojen ja Liigan toimintaa tässä suhteessa.

Ilves alkaa päästä jaloilleen karmean alkukauden jälkeen. Jouko Myrrän suojatit hakivat perjantaina pisteet KalPalta tiukan pelin jälkeen numeroin 1-2. Ilves alkaa saamaan pahimman puutteensa, eli onnahtelevan puolustuspelin kuntoon. Yhdessä toimivan alivoimapelin kanssa se muodostui perjantaina ratkaisevaksi tekijäksi. KalPan lopun painostuksessa Lukas Dostal torjui varmasti. Ei Ilves vieläkään mestarisuosikilta näytä, mutta nyt tekemiseen on saatu selkeä juju.

Lukko on pelannut viime ajat mainiosti. KalPa -tappio jäi yksittäiseksi kauneusvirheeksi ja Satakunnan derbyssä Pekka Virran joukkue jätti Ässät suvereenisti nollille. 4-0 lukemat kylläkin kertovat enemmän Ässien huonoudesta kuin raumalaisten hyvyydestä – Pata oli luvalla sanoen umpisurkea. Lukko selvisi myös Lukas Klokin ulosajon jälkeisestä viisiminuuttisesta ja muista rangaistuksistaan ongelmitta – alivoima toimii mallikkaasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilves on tällä hetkellä mukavassa nosteessa, mutta lauantaista ottelua pidän kertoimia tasaisempana. Lukko on ollut jo pitempään niin solidi joukkue, että annan Ilvekselle vain hienoisen suosikin aseman ja pusken vetomarkkinoita vastaan. Näillä kertoimilla otan peleihin Lukkoa. Vetosuositus on Lukko voittaa ottelun (sisältäen mahdollisen jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,34.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleIlves - Lukko19.10.2019