Edmonton-tähden loukkaantuminen pakottamassa seuran siirtomarkkinoille? Lähde: ”Puljujärvi paras myyntivaltti”

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Edmonton Oilers on aloittanut kautensa kahdella voitolla, mutta aurinko ei suinkaan paista Albertassa täysin pilvettömältä taivaalta joukkueen menetettyä kärkipuolustajansa Adam Larssonin jopa kahdeksi kuukaudeksi sairastuvan puolelle ja ensimmäisessä runkosarjapelissä.

TSN:n arvostettu sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie uskoo Oilersin luottavan Larssonin korvaamisessa omiin nuoriin puolustajalupauksiinsa, ainakin toistaiseksi. Mikäli homma ei kuitenkaan lähde käyntiin Evan Bouchardin, Caleb Jonesin tai Brandon Manningin kanssa, saattaa seura päätyä hankkimaan korvaajan myös siirtomarkkinoilta.

Kokenut kiekkotoimittaja nostaa Larssonin potentiaaliseksi korvaajaksi New York Islandersin palkkalistoilla olevan Thomas Hickeyn, joskin miehen kolme vuotta jatkuva sopimus ei välttämättä ole riskin arvoinen.

Edmontonilaisseuran potentiaalisimmaksi vaihtonappulaksi McKenzie nostaa Oulun Kärpissä parhaillaan kiekkoilevan Jesse Puljujärven, jonka NHL-oikeudet Oilers edelleen omistaa.

– Mikäli Oilers päättää korvata Larssonin NHL-valmiilla puolustajalla, on Puljujärvi joukkueen suurin myyntivaltti, McKenzie pyörittelee.

Puljujärven alku Kärppien Liiga-miehistössä on ollut varsin lupauksia antava miehen iskettyä yhdeksään peliin kolme maalia sekä viisi syöttöpistettä. Miehen omissakin toiveissa lienee juuri nyt nostaa arvoaan siirtomarkkinoilla juurikin mahdollista NHL-siirtoa ajatellen.

LUE MYÖS: Lähde: Tähtipakin tilanne yhä auki – Winnipeg Jets etsii jo tuuraajaa Dustin Byfuglienille?

LUE MYÖS: NHL-seuran palkkakeisari heitettiin tylysti katsomoon – pelit seurassa pelattu?

LUE MYÖS: Don Cherry heti vauhdissa: haukkui Toronto Maple Leafsin – tässäkö syy menestyksen puutteelle?


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!