Nimekkäitä NHL-konkareita yhä ilman sopimusta – useat seurat kintereillä!

© Kuva: Getty Images

Uusi NHL-kausi on jo ovella, mutta vapailta markkinoilta löytyy yhä useita käyttökelpoisia vapaita pelaajia.

Alla lista nimekkäimmistä vapaista agenteista, sekä päivitys pelaajien nykytilanteeseen.

Patrick Marleau – 40-vuotias hyökkääjälegenda sai pakit San Jose Sharksilta. Haluaa yhä jatkaa uraansa, jos ja kun ottaja löytyy.

Brian Boyle – tiettävästi 4-5 seuraa on kiinnostunut hyökkääjän palveluksista, mikäli saavat konkarin tulevan sopimuksen mahtumaan palkkakattonsa alle.

Justin Williams – Carolina Hurricanesin kokenut kapteeni aikoo viettää välivuotta. Mahdollinen paluu kaukaloihin tapahtunee tulevaisuudessa vain ja ainoastaan Hurricanes-paidassa.

Thomas Vanek – Takavuosien maalitykki ei ole suostunut ainakaan toistaiseksi testisopimuksiin yhdenkään seuran kanssa. Löytänee pelipaikan alkukauden aikana.

Ben Hutton – Puolustaja on tiettävästi saanut sopimustarjoukset Los Angeles Kingsiltä, New York Rangersiltä, Minnesota Wildilta sekä Detroit Red Wingsiltä. Pelipaikka löytynee ennen runkosarjan alkua.

Dion Phaneuf – Los Angeles Kingsin sopimuksestaan ulosostama konkaripakki ei ole ainakaan toistaiseksi löytänyt uuta seuraa.

Adam McQuaid – Pelikunnossa arviolta vasta kolmen kuukauden kuluttua. Saattaa löytää vielä pelipaikan NHL:stä kuntoutuessaan.