NHL:n tähtimaalivahteihin vuosikaudet lukeutunut Stanley Cup -voittaja lopettaa uransa!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin ja Chicago Blackhawksin riveissä 14 kautta NHL:säs pelannut maalivahti Cam Ward lopettaa uransa.

Uransa viimeiseksi kaudeksi Chicago Blackhawksin riveihin siirtynyt 35-vuotias kanadalaisvahti torjui heti tulokaskaudellaan 2005-06 Hurricanesin Stanley Cup -mestariksi. Maalivahti palkittiin kyseisenä keväänä myös pudotuspelien arvokkaimman pelaajan Conn Smythe -palkinnolla.

Ward solmi keskiviikkona Hurricanesin kanssa yhden päivän mittaisen sopimuksen saadakseen päättää uransa seurassa, jota edusti 13 kauden ajan. Ward pitää hallussaan Hurricanesin seuraennätystä maalivahtien pelatuissa otteluissa (688), voittoprosentissa (55,7), nollapeleissä (27) sekä torjunnoissa.

LUE MYÖS: Kiekkosivusto Kasperi Kapasesta: ”Jos nämä asiat olisivat kunnossa, hän olisi Connor McDavid”


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!