Colorado Avalanche ja Toronto Maple Leafs ovat tehneet peräti neljä pelaajaa käsittävän jättitreidin NHL:ssä.

Avalanche lähettää Kanadaan tähtipuolustajansa Tyson Barrien sekä hyökkääjä Alexander Kerfootin saaden vaihdossa kuumakallesentteri Nazem Kadrin, puolustaja Calle Rosenin sekä 3. kierroksen varausoikeuden ensi kesän draftiin.

Colorado maksaa lisäksi puolet Barrien 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta. Loistavana luistelijana tunnettu 27-vuotias Barrie iski viime kaudella uransa ennätystehot 59 pistettä. Kerfoot, 24, puolestaan on rajoitettu vapaa agentti, joka on mättänyt uransa 157 NHL-ottelussa 85 tehopinnaa.

Yhdeksän kautta Leafsia edustanut Kadri puolestaan iski viime kaudella kolmossentterin rooliinsa nähden mukavat 44 tehopistettä 73 runkosarjaottelussa. Mies tienaa kolme kautta jatkuvasta sopimuksestaan 4,4 miljoonaa taalaa vuodessa. Farmipakki Rosen iski viime kaudella pelaamissaan 54 AHL-pelissä 46 tehopistettä.

Avalanche hankki maanantain aikana myös muita pelaajia, kun se kiinnitti Joonas Donskoin ja Pierre-Edouard Bellemaren seuraan.

Colorado Avalanche

@Avalanche
A big trade.

#GoAvsGo