MTV: Leijonien maailmanmestari saanut tarjouksia NHL:stä – sivuutti taalajäät vielä toistaiseksi: ”Olen tyytyväinen tähän tilanteeseen”

© Kuva: Getty Images

Leijonissa maailmanmestaruuden voittanut ja joukkueen apukapteenina toiminut Mikko Lehtonen paljasti MTV Uutisille, että hänelle tuli taannoin sopimustarjouksia NHL:stä. Pelaaja jatkaa uransa silti KHL:ssä ja Jokereissa.

– Olen tyytyväinen tähän tilanteeseen, että saan kehittyä tässä Jokereissa. Totta kai itsellä on tavoitteena, että joku kaunis päivä pelaisin vielä NHL:ssä, Lehtonen kertoi lähteelle.

– Mennään pikku stepein, niin kuin tässä on menty omalla uralla eteenpäin. Se sopii minulle hyvin.

Lehtonen lisäsi, että hän haluaa olla kokonaisvaltaisesti parempi pelaaja ensi kauden jälkeen ja valmiimpi jälleen menemään omia unelmia kohti.

Suomalaispakki on kuin varkain kaksinkertainen maailmanmestari. Slovakian toukokuisten juhlien lisäksi Lehtonen pääsi riemuitsemaan kullasta myös alle 20-vuotiaiden matkassa Ruotsissa tammikuussa 2014.

Puolustaja pelasi viime kaudella Ruotsin pääsarja SHL:ssä HV 71:n takalinjoilla 52 runkosarjan pelissä tehoin 5+19=24. Yhdeksässä pudotuspeliottelussa pisteitä kertyi mallia 1+4=5.

MM-jäillä kymmenen pelatun ottelun saldo oli vakuuttava 1+6=7.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Patrik Laineelle pian suomalainen joukkuekaveri? NHL-GM tietää, että nuori kultaleijona on askeleen monia edellä: ”Suuri merkitys ja arvo”

Muistatko, kun uransa juuri lopettanut todellinen yllättäjä valittiin kapteeniksi ja kohu oli valmis NHL:ssä? ”Meidät lytättiin mediassa”