NHL:ssä on tänä kesänä tarjolla on poikkeuksellisen laaja valikoima tähtikategorian rajoitettuja vapaita agentteja, minkä vuoksi kuluvaa vuotta pidetään todennäköisimpänä offer sheet -kesänä aikoihin.

The Athletic -lehden NHL-toimittaja Matt Larkin ei ole vakuuttunut seurojen halusta tehdä tälläkään kertaa tarjouksia muiden seurojen pelaajille, joskin yksi ehdokas kuluvan kesän RFA-pelaajista nousee korkeimmalle toimittajan papereissa.

– En edelleenkään odota yhtään offer sheetiä, mutta jos leikittelen ajatuksella, uskon Patrik Laineen olevan isoista nimistä eniten liipaisimella. Jetsillä on (Kyle) Connor ja (Neal) Pionk, joita seuran pitää miettiä, kuten myös (Josh) Morrissey. Laine saattaa olla RFA-pelaajista se, jota maisemanvaihto ja uusi valmentaja houkuttelee kaikista eniten, Lark järkeilee.

Winnipeg Jetsin suomalaistähden tilanne on myös tulevan sopimuksen suuruuden osalta ehkä suurin arvoitus kaikista RFA-pelaajista. Tiettävästi yksikään seura ei kuitenkaan ainakaan vielä ole lähestynyt hyökkääjätähden leiriä sopimustarjouksen muodossa.