Oho! Tuoreiden kultaleijonien maailman valloitus jatkuu – tähti jatkaa uraansa Euroopan suurseurassa

© Kuva: Getty Images
Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Tuore maailmanmestaripakki Miika Koivisto jatkaa uraansa sveitsiläisjoukkue Bernissä paikallismedia Berner Zeitungin mukaan. Uutinen on levinnyt laajalle maan kiekkomedioissa, ja Koiviston tulevaisuudesta on ollut puhetta Suomessakin laajalti.

MM-kisoissa tehot 0+2=2 iskenyt monikäyttöinen puolustaja tehtaili päättyneellä kaudella KHL:ssä Dynamo Moskovan paidassa runkosarjassa tehot 3+15=18, pudotuspeleissä syntyivät pinnat 1+1=2. Koivisto edusti Kärppiä ennen KHL-pestiään.

Bern on Sveitsin pääsarja NLA:n hallitseva mestari.

Tuoreita kultaleijonia on viety maailmalle Koiviston lisäksi kovalla kädellä. Esimerkiksi maalivahti Veini Vehviläinen, puolustaja Oliwer Kaski sekä hyökkääjät Joel Kiviranta ja Eetu Luostarinen ovat kirjoittaneet NHL-sopimukset, MM-jäillä yhdessä ottelussa torjunut ja siinä nollat pitänyt Jussi Olkinuora puolestaan siirtyi KHL:ään.

Tipsi ja striimi Eurooppa-Liigaan! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!