Tuntematon suomalaisnimi sai NHL-sopimuksen Chicago Blackhawksilta – paukuttanut komeita tehoja!

© Kuva: Getty Images

Suurelle kansalle suhteellisen tuntematon suomalaisnimi Mikael Hakkarainen allekirjoitti maanantaina NHL-sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa

Bluesin juniorimyllyssä oppinsa saanut 21-vuotias hyökkääjä on Blackhawksin kesän 2018 viidennen kierroksen (139.) varaus.

Hakkarainen pelasi päättyneellä kaudella Yhdysvaltojen juniorisarja USHL:ssä Muskegon Lumberjacksin riveissä 42 ottelua tehopistein 19+28=47.

Hakkarainen on siinä mielessä harvinainen tapaus, sillä hän ei ole koskaan pelannut Liigassa. 183-senttinen sentteri siirtyi Bluesin B-juniorien jälkeen ensiksi Yhdysvaltojen juniorisarja NAHL:ään, ja sen jälkeen matka jatkui kolmeksi kaudeksi USHL-sarjaan.

LUE MYÖS: Jäätävää tuhoa Pohjois-Amerikassa kylvävä suomalainen NHL-lupaus tulossa Liigaan? ”Hän on liian hyvä tähän sarjaan”

LUE MYÖS: IS: Tässä Leijonien MM-jengiin valitun Oliwer Kasken uusi NHL-seura – perässä oli runsaasti joukkueita!

LUE MYÖS: NHL-asiantuntija heitti pallon ilmoille: Suomalaistähdestä vaihtotavaraa – ”Hän olisi loogisin palanen kaupata”

LUE MYÖS: NHL-megatähti ehdottaa isoa muutosta MM-kisoihin – ”Myös Italia ja Norja haluavat pelata parhaita vastaan, mutta h*lvetti…”

Artikkelia päivitetty 6.5 kello 19:48: Blackhawks varmisti kotisivuillaan Hakkaraisen NHL-sopimuksen.