NHL-megatähti ehdottaa isoa muutosta MM-kisoihin – ”Myös Italia ja Norja haluavat pelata parhaita vastaan, mutta h*lvetti…”

© Kuva: Getty Images

Slovakian MM-kisojen äärimmäisen tiuha ottelurytmi on noussut nyt kiekkopiireissä puheenaiheeksi.

Toukokuun 10. päivä starttaavassa MM-turnauksessa on mukana peräti 16 maata, joista on koottu kaksi kahdeksan joukkueen kokoista lohkoa, A ja B.

Kummassakin lohkossa joukkueet pelaavat toisiaan vastaan, joka tarkoittaa vähintään seitsemää ottelua ennen pudotuspelejä tai putoamiskarsintaa.

16 päivää kestävän MM-turnauksen suuri ottelumäärä on saanut aikaan keskustelua, ja nyt Venäjän supertähti Nikita Kutsherov otti aiheeseen tiukasti kantaa.

– Minun osaltani olisi parempi, jos pelaisimme vain kolme ottelua alkulohkossa. Juuri niin kuin World Cupissa. MM-turnaus kestää vain kaksi viikkoa? On selvää, että jokainen haluaa pelata parhaita vastaan – myös Italia ja Norja. Mutta helvetti! Vähentäisin joukkueita, otteluiden määrää ja tekisin turnauksesta lyhyemmän, Kutsherov sanoi R-Sportin haastattelussa.

LUE MYÖS: NHL-asiantuntija heitti pallon ilmoille: Suomalaistähdestä vaihtotavaraa – ”Hän olisi loogisin palanen kaupata”

LUE MYÖS: Hurja huhu nousi ilmoille: Kaksi NHL-supertähteä vaihdettaisiin päikseen!

LUE MYÖS: Lähde: Jarmo Kekäläinen jysäyttämässä siirtopommin – haluaa Liigan parhaan pelaajan NHL-seuraansa!