NHL-asiantuntija heitti pallon ilmoille: Suomalaistähdestä vaihtotavaraa – ”Hän olisi loogisin palanen kaupata”

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Erik Haulan kausi meni pahasti pilalle viime syksyllä sattuneen vakavan jalkavamman takia.

Vegas Golden Knightsin luottosentteri ei pelannut marraskuun jälkeen yhtään ottelua NHL:ssä, eikä vamma ole vieläkään täysin parantunut.

Haulan puuttuminen ei kuitenkaan vaikuttanut hidastavan Golden Knightsia tällä kaudella, sillä joukkue löysi korvaavat palaset suomalaiselle ja taisteli itsensä upeasti pudotuspeleihin.

The Athletic -lehden asiantuntija Jesse Granger näkeekin Haulan olevan yksi potentiaalinen vaihtonappula Golden Knightsille tulevana kesänä.

– Jos Haula tulee ensi kaudella takaisin sataprosenttisessa kunnossa, niin hänestä tulisi välittömästi top-6 -hyökkääjä Golden Knightsille. Huonoimmassa tapauksessa hän olisi yksi NHL:n parhaita kolmossenttereitä. Golden Knightsilla on kuitenkin ylitarjontaa keskushyökkääjistä, ja se, että GM George McPhee näki miten joukkue pärjää lähes kokonaisen kauden ilman Haulaa – se tekee hänestä potentiaalisen vaihtonappulan, Granger sanoi.

Haulan nykyinen 2,75 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy ensi kauteen, eikä miehen jatkaminen Vegasissa ole vielä mitenkään varmaa. Toisaalta varmaa on se, että 29 maalia kaudella 2017-18 tykittäneelle suomalaiselle on tulossa merkittävä palkankorotus seuraavassa sopimuksessa.

– Jos Golden Knightsin johto ei usko siihen, että Haula allekirjoittaa pitkän jatkosopimuksen, niin sitten hän olisi loogisin palanen kaupata pois kesäkaudella. Kuudentena varattu sentteri Cody Glass on pian valmis pelaamaan NHL:ssä, ja se toisi päävalmentaja Gerard Gallantille vaihtoehdoksi yhden ylimääräisen sentterin, The Athleticin asiantuntija jatkoi.

LUE MYÖS: Hurja huhu nousi ilmoille: Kaksi NHL-supertähteä vaihdettaisiin päikseen!

LUE MYÖS: NHL-megatähti ehdottaa isoa muutosta MM-kisoihin – ”Myös Italia ja Norja haluavat pelata parhaita vastaan, mutta h*lvetti…”

IS: Tässä Leijonien MM-jengiin valitun Oliwer Kasken uusi NHL-seura – perässä oli runsaasti joukkueita!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.