Carolina Hurricanesin Sebastian Aho on tehnyt joukkueen paidassa tällä kaudella poikkeuksellisen tuhoisaa jälkeä. Kun lauantaiyönä NY Islandersin reppuun syntyi yksi osuma, on 21-vuotias hyökkääjä sivaltanut nyt neljä pudotuspelimaalia.

Se on kolmanneksi eniten kaikki suomalaiset pelaajat huomioiden alle 22 vuoden iässä. Aiemmin kovemmin ovat osuneet vain Patrik Laine ja Jari Kurri.

StatsCentre

@StatsCentre
Connecting for 1G-1A in his team's 5-2 win tonight to close out the Islanders, the @NHLCanes budding, young superstar Sebastian Aho is now tied with a teammate for 3rd here

Lisäksi suomalainen pudotti Ray Ferraron ja Scott Youngin kolmanneksi joukkueen sisäisessä pudotuspelien maalipörssissä alle 21-vuotiaista puhuttaessa.

StatsCentre

@StatsCentre
With his 1-1 marker tonight, Sebastian Aho passes Ray Ferraro & Scott Young for 3rd in career #StanleyCup Playoff goals by a player age 21 or younger with the @NHLCanes franchise (4)

Kuluvan kevään pudotuspelit ovat Aholle hänen uransa ensimmäiset. Suomalainen on edennyt joukkueineen jo konferenssifinaaleihin, sentteri on painanut tehot 4+5=9.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen maalasivat ratkaisevassa voitossa! Carolinan satumainen kausi jatkuu