NHL:n suomalaistähti latisti Jarmo Kekäläisen ja muut tylysti – pettymys paistaa kauas: ”Meillä oli joukkue, jolla pystyi taistelemaan Stanley Cupista”

© Kuva: Getty Images

Suomalais-GM Jarmo Kekäläinen joukkueineen koki Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä ison pettymyksen, kun Columbus Blue Jacketsin osalta NHL-kausi tuli päätökseen. Boston Bruins kuittasi kuudennen pelin nimiinsä numeroin 3-0 ja koko sarjan voitoin 4-2.

Kekäläisen kommenttien rivien välistä pystyi lukemaan, että Blue Jackets pelasi tosissaan mestaruudesta. Ja miksei olisi pelannut.

– Yhden tai kahden kierroksen voittamisen jälkeen kenenkään pään päällä ei ole pyttyjä. Tämä on pettymys. Me kaikki tunsimme, että meillä oli joukkue, jolla pystyi taistelemaan Stanley Cupista, suomalainen oli sanonut kanadalaisen televisiokanava TSN:n toimittaja Frank Seravallin mukaan.

Columbuksen kausi loppui pelissä, jossa esille nousi Bostonin tähtivahti Tuukka Rask kaikkein eniten. Suomalaisen liekehdinnän lisäksi pinnalle pulpahti Bruinsin Charlie McAvoyn kova pommi, jonka ottavana osapuolena oli Blue Jacketsin Josh Anderson.

Kekäläinen oli kertonut Seravallin mukaan, ettei hän saanut kohauttaneesta tapauksesta minkäänlaista selitystä. Bruins-pakille lätkäistiin vain kahden minuutin kakku.

LUE PELISTÄ MYÖS:
Kokivatko Jarmo Kekäläisen suojatit oikeusmurhan? Tämä taklaus sai John Tortorellan raivon partaalle, hermostunut yleisö sortui lapselliseen tekoon

Vastaavaa nähty vain kerran tällä vuosituhannella! Tuukka Rask muurina hurjassa kiekkosateessa