Kokivatko Jarmo Kekäläisen suojatit oikeusmurhan? Tämä taklaus sai John Tortorellan raivon partaalle, hermostunut yleisö sortui lapselliseen tekoon

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä pelissä nähtiin yöllä kohauttanut hetki, kun ensiksi mainitun Charlie McAvoy tööttäsi Josh Andersonia ylävartaloon vaarallisen näköisesti.

Tämä tapaus sai Blue Jackets -valmentaja John Tortorellan sekä katsojat raivon partaalle. Luotsi näytti välittömästi käsimerkein, että taklaus osui ykkösketjun laituria päähän.

Kotiyleisökin näytti mieltään GM Jarmo Kekäläisen johtaman joukkueen luotsin tavoin. Katsomosta lensi jäälle jonkinlainen herkkupussi.

Tuollainen tempaus on typerää ja poikkeuksellista, mutta ennen kaikkea vaarallista. Mitä lie kotiyleisö olisi tykännyt ja ajatellut, jos jäälle olisi jäänyt pussin sisällöstä jotakin, ja siihen olisi kompastunut esimerkiksi Artemi Panarin vääntäen vaikkapa polvensa.

Vastaavia tapauksia, tavaroiden jäälle heittämistä näkee aniharvoin, mutta joskus esimerkiksi Liigassa.

Purnaaminen ei auttanut. Bostonin ykkösparin pakki sai tilanteesta lopulta vain kahden minuutin jäähyn. Se, oliko tuomio oikeusmurha vai ei, on lienee jokaisen pääteltävissä itse.

Bruins rynni ottelusarjasta jatkoon voitoin 4-2.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:

Valtava suru-uutinen: maailmamestarimaalivahti teki itsemurhan


Mikko Rantanen ja kumppanit ovat elossa NHL:ssä – mielipuolinen sarja seiskapeliin!

Auts! San Josen tähti lähetti Mikko Rantasen maata kiertävälle radalle – Colorado veitsi kurkulla NHL:ssä

Vastaavaa nähty vain kerran tällä vuosituhannella! Tuukka Rask muurina hurjassa kiekkosateessa