NHL-konkari pisti kovan ennustuksen pöytään: Kaapo Kakko tekemässä uskomattoman MM-ennätyksen – ”Huima pelaaja!”

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin suomalaishyökkääjä Leo Komarov on seurannut tarkkaan Leijonien otteita Slovakian MM-kisoissa.

On sanomattakin selvää, että 18-vuotiaan Kaapo Kakon huimat esitykset ovat pistäneet NHL-konkarin silmään.

Komarov näkee Kakon ympärillä pyörivässä hypessä paljon samaa, kuin Patrik Laineella oli vuoden 2016 MM-kisojen aikaan. Leijonia seitsemissä MM-kisoissa edustanut hyökkääjä uskoo, että Kakko on tekemässä Laineen sensaatiomaisen MM-turnauksen maalimäärästä (7) paperia.

– Huima pelaaja! Oli hyvä veto valmennukselta vähän rajoittaa haastatteluita tässä kohtaa. Tulee varmasti tekemään tärkeitä maaleja, ja maaliennätys on kisoissa tosi lähellä, Komarov hehkutti NordicBetin tiedotteessa.

MM-kisojen ”modernin ajan” maaliennätys on tällä hetkellä Dany Heatleyn 12 kaappia vuodelta 2008.

18-vuotiaiden maaliennätys aikuisten MM-kisoissa kuuluu Laineelle, joka pyssytti keväällä 2016 seitsemän maalia. Kakko on tehnyt MM-turnauksen kahdessa ensimmäisessä pelissään jo viisi osumaa, joten ainakin Laineen ennätys on totisesti vaarassa.

LUE MYÖS: Kova arvio: NHL-seura kaappaamassa Kasperi Kapasen isolla rahalla – ”Loistava lisä kärkiketjuihin”

LUE MYÖS: Johan on! 40-vuotias kiekkolegenda virittelee yllätyspaluuta NHL:ään – sai kolme sopimustarjousta