Kova arvio: NHL-seura kaappaamassa Kasperi Kapasen isolla rahalla – ”Loistava lisä kärkiketjuihin”

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden toimittaja Corey Masisak näkee, että New Jersey Devils tarvitsee ensi kauden joukkueeseensa uutta kärkiketjun hyökkääjää.

Masisak nostaa yhdeksi Devilsin vaihtoehdoksi Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjän Kasperi Kapasen, jonka sopimus päättyy tähän kauteen.

Maple Leafs omistaa Kapasen oikeudet, joten Devilsin täytyisi hommata nuori suomalainen vaihtokaupan tai offer sheetin avulla.

– Kapanen olisi loistava lisä Devilsin kärkiketjuihin. Hänen hankkiminen ei kuitenkaan ole helppoa. Allekirjottaisiko Kapanen offer sheetin Devilsin kanssa? Tekisikö joku NHL-seura niin ison tarjouksen Kapaselle, että Maple Leafs ei vain pystysi vastaamaan? Viisivuotinen sopimus, joka toisi 4,3-6,3 miljoonaa dollaria, maksaisi Devilsille ensimmäisen- ja kolmannen kierroksen varauksen kompensaationa, Masisak arvioi.

– Jos Maple Leafs kokee, että he ovat menettämässä Kapasen, löytyiskö NHL:stä vaihtokauppaa, jossa he saisivat enemmän kuin offer sheetin kompensaatio tarjoaa? Jos Devils näkee, että Kapanen voi nousta seuraavalle tasolle tulevina kausina, hän voisi totisesti olla sen (kompensaation) arvoinen, toimittaja ynnäsi.

LUE MYÖS: NHL-konkari pisti kovan ennustuksen pöytään: Kaapo Kakko tekemässä uskomattoman MM-ennätyksen – ”Huima pelaaja!”

LUE MYÖS: Johan on! 40-vuotias kiekkolegenda virittelee yllätyspaluuta NHL:ään – sai kolme sopimustarjousta


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.