Liiga-seura jysäytti todella mielenkiintoisen hankinnan – ”Pelannut kolme viimeistä vuotta paikasta auringossa”

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Rauman Lukko tiedottaa tehneensä hyökkääjä Jonne Tammelan kanssa kahden vuoden sopimuksen.

21-vuotias Tammela on pelannut kolme viimeistä kautta Pohjois-Amerikassa.

– Jonnella on vahvat hyökkäysominaisuudet eli kyseessä on erittäin lahjakas pelaaja. On todella hienoa, että saamme tällaisen pelaajan joukkueeseemme. Meillä on vahva usko, että hän tulee kamppailemaan kärkiketjujen pelipaikoista, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo tuoreesta hankinnastaan ja jatkaa:

– Kyseessä on nuori pelaaja, joka on kuitenkin nähnyt paljon. Jonne on pelannut kolme viimeistä vuotta paikasta auringossa ja hän on myös ollut lähellä läpimurtoa. Uskomme hänen pystyvän seuraavan kahden vuoden aikana lyömään meillä vahvasti läpi. En usko, että visiitti Pohjois-Amerikassa tulee jäämään viimeiseksi.

NHL-seura Tampa Bay Lightning varasi Tammelan kesän 2015 varaustilaisuuden 4. kierroksella koko tilaisuuden 118. varausvuorolla.

Hyökkääjä on pelannut reilun kolmen viime kauden aikana yhteensä 51 AHL-ottelua Syracuse Crunchin riveissä tehopistein 4+7=11 sekä kaksi ottelua OHL-seura Peterborough Petesin paidassa yhteistehoin 1+1=2. Viime kaudella Tammela pelasi AHL:ssa 20 ottelua tehoin 1+3=4 ja ECHL:ssa Orlando Solar Bearsin paidassa 23 ottelua, joissa hän viimeisteli 26 (13+13) tehopistettä.

– Tulen takaisin Suomeen ja Raumalle todella hyvillä fiiliksillä. Näen, että nyt oli hyvä aika katsoa vähän uusia tuulia. Takana on loukkaantumisia ja tuntuu, että nyt on oikea aika lähteä hakemaan uutta vauhtia. Lukko on hyvä paikka kehittyä, sillä Raumalla tehdään asiat hyvin. Kasassa on hyvä joukkue, jolla on mahdollisuudet mennä mihin vain, Tammela kertoo ja jatkaa:

– Sopimuksen syntymiseen vaikutti vahvasti myös se, että Pekka Virta on päävalmentajana. Hän nosti minut nuorena poikana Liigaan ja antoi mahdollisuuden. Olen pelannut paljon Pekan alaisuudessa, joten oli helppo tehdä päätös, kun tietää mihin tulee ja mitkä ovat toimintatavat.

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS