Onko Suomelle tulossa MM-kisoihin vihdoin vahvistuksia Pohjois-Amerikasta? Tällaiset ovat NHL:n ”suomalaisjoukkueen” leijonapelaajien tilanteet

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators koki yöllä järisyttävän pettymyksen, kun joukkueen kausi päättyi jo pudotuspelien avauskierroksella Dallas Starsia vastaan. Tähtipaidat marssivat jatkoon voitoin 4-2.

Preds on todellinen ”suomalaisjoukkue”, kun sen leirissä pelasi peräti neljä sinivalkoista. Maalivahtiosastolla urakoivat Pekka Rinne ja Juuse Saros, Mikael Granlund ja Miikka Salomäki puolestaan viilettivät hyökkäyspäässä.

Kaiken järjen mukaan näistä pelaajista puolet voisi olla realistisesti ajateltuna lähdössä MM-jäille. He ovat Saros ja Salomäki.

Ensiksi mainittu menisi tällä hetkellä heittämällä Suomen ykkösveskariksi, eikä ainakaan nyt ole ilmentynyt syytä, miksei Saros lähtisi Slovakiaan. Salomäkikin voisi olla terveenä aivan hyvin Leijonien matkassa.

Rinne ja Granlund eivät todennäköisesti puolestaan lähde MM-kisoihin. 36-vuotiaalla konkarilla on sopimus katkolla, ja esimerkiksi samanlaisessa tilanteessa ovat myös Joel Armia ja Patrik Laine, jotka jättävät kisat väliin. Granlundista puolestaan tuli aiemmin keväällä isä, joten hänen näkeminen Leijonien paidassa olisi suoranainen ihme.

LUE NASHVILLEA KÄSITTELEVISTÄ TUOREIMMISTA:
Pekka Rinteelle taas raju pettymys – näin suomalainen kommentoi mennyttä heti kauden päätyttyä

Sensaatio on valmis! Pekka Rinne, Mikael Granlund ja kumppanit laulukuoroon NHL:stä – Leijonille huippu-uutisia?

MM-KISAJUTTUA LISÄÄ TÄÄLLÄ.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️