Sensaatio on valmis! Pekka Rinne, Mikael Granlund ja kumppanit laulukuoroon NHL:stä – Leijonille huippu-uutisia?

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators on kokenut NHL:ssä jättimäisen pettymyksen. Joukkue taipui varhain tiistaiaamuna Dallas Starsille pudotuspelien avauskierroksen kuudennessa osassa numeroin 1-2 häviten ottelusarjan 2-4.

John Klingberg lopetti Predsin kauden digitaalien näyttäessä kuudennessa matsissa aikaa 77.02.

Pari on suomalaisittain mielenkiintoinen. Kaukalossa esimerkiksi tiistaina viilettivät tähtipaitojen Esa Lindell, Miro Heiskanen ja Roope Hintz sekä Predatorsin vahti Pekka Rinne ja Mikael Granlund. Nashvillen kakkosvahtina toimi Juuse Saros.

Otteluparin päättyminen Dallas-juhliin on pienimuotoinen paukku. Preds päätyi läntisessä konferenssissa kolmanneksi ja Stars kuudenneksi.

Nyt kun Predatorsin kausi on ohi, tulee suomalaisille kiekon ystäville mieleen se, että Rinteen, Granlundin ja Saroksen urakan päättyminen NHL:ssä on Leijonille hyvä asia. Suomi tarvitsisi ensi kuun MM-kisoihin vahvistuksia rapakon takaa.