Kanadalla valtava menetys MM-kisojen alla – tähtihyökkääjä jää pois kisakoneesta!

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Slovakiassa toukokuussa pelattaviin MM-kisoihin tuttuun tapaan yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista valmistautuva Kanada joutuu tulemaan toimeen ilman Edmonton Oilersin megatähti Connor McDavidiä, uutisoi mediajätti TSN:n Ryan Rishaug.

Tällä kaudella pelaamissaan 78 ottelussa 116 (41+75) tehopistettä NHL:n runkosarjassa paukuttanut 22-vuotias McDavid loukkasi jalkansa Edmonton Oilersin kauden päätöspelissä törmättyään täydessä vauhdissa maalitolppaan. Vaikka vamma ei näillä näkymin vaadi leikkaushoitoa, estää se tähden osallistumisen kolmansiin aikuisten MM-kisoihinsa.

Useimpien maailman parhaana jääkiekkoilijana pitämästä McDavidistä tuli tällä kaudella vasta neljäs kolmesti peräkkäin yli sataan runkosarjapisteeseen 22 vuoden ikään mennessä yltänyt pelaaja Wayne Gretzkyn, Mario Lemieuxin ja Dale Hawerchukin jälkeen.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!