Kovia satsauksia NHL:n siirtotakarajalla tulevaisuutensa kustannuksella tehnyt Columbus Blue Jackets ei ole onnistunut voittamaan nykyisellä tähtisikermällään kuin yhden neljästä ottelustaan.

Joukkueen tulisieluinen päävalmentaja John Tortorella onkin nyt vetänyt tilanteesta omat johtopäätöksensä ja tehnyt pelaavaan kokoonpanoonsa radikaalin ratkaisun istuttamalla New York Rangersistä hankitun isokokoisen puolustaja Adam McQuaidin katsomon puolelle.

Kolmessa Columbus-paidassa pelaamassaan ottelussa ruman teholukeman -4 keränneen 193-senttinen puolustajajärkäleen taso ei tällä hetkellä riitä pelaavaan puolustajakuusikkoon.

– Tein päätökseni sen perusteella, ketkä kuusi ovat parhaita puolustajiamme. Juuri nyt Quaider ei kuulu heihin, Tortorella avaa Columbus Dispatchin haastattelussa.

Valmentaja lisäsi perään myös suurimman huolensa isokokoisen puolustavan puolustajan pelissä.

– Olen hieman huolissani hänen pelinopeudestaan, minkä takia luotan tällä hetkellä enemmän muihin kavereihin, Tortorella avaa.

Columbus kamppailee tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista useamman joukkueen kanssa. Blue Jacketsin ero tällä hetkellä viimeisiä villi kortti -paikkoja hallussaan pitäviin Montreal Canadiensiin ja Pittsburgh Penguinsiin on kaksi pistettä.