NHL-seura halusi suomalaishyökkääjänsä takaisin kokoonpanoon – joukkueen palkkakuningas heitettiin tylysti katsomoon!

© Kuva: Getty Images

Pudotuspelipaikkaa NHL:ssä epätoivoisesti jahtaava Vancouver Canucks teki kovan peliliikkeen ennen torstain vastaisena yönä pelattua ottelua New York Rangersiä vastaan pudottamalla kovapalkkaisimman pelaajansa Loui Erikssonin pelaavasta kokoonpanosta.

Kuusi miljoonaa dollaria kaudesta tienaava ruotsalaishyökkääjä on ollut tällä kaudella pahemman luokan pettymys 33-vuotiaan konkarin iskettyä 69 peliin vaisut 22 (10+12) tehopistettä.

Todellinen syy ruotsalaiskonkarin katsomokomennukseen oli kuitenkin valmennusjohdon halu saada peräti kolme joukkueen viidestä edellisottelusta katsomon puolelta seurannut Markus Granlund takaisin kaukaloon.

– Halusin hänet (Granlundin) takaisin kokoonpanoon. Syynä Erikssonin katsomokomennukseen ei ole se, että Loui olisi pelannut surkeasti. Mutta onko hän tehnyt riittävästi sen eteen, etten pystyisi pudottamaan häntä kokoonpanosta? kyselee päävalmentaja Travis Green Sportsnetin haastattelussa.

Myöskään 25-vuotiaan Granlundin kausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Suomalaishyökkääjä on pelannut tällä kaudella 65 peliä tehoin 9+10=19. Rangersiä vastaan miehen pelipaikka löytyi nelosketjun laidasta. Canucks voitti ottelun maalein 4-1.