Florida Panthersin Keith Yandle ja Toronto Maple Leafsin Patrick Marleau ovat NHL-jäiden todellisia teräsmiehiä. Pelaajat ovat välttäneet loukkaantumiset, sairastumiset ja muut vastoinkäymiset samalla, kun he ovat myös ansainneet paikkansa illasta toiseen edustamiensa joukkueiden kokoonpanoissa.

Jenkkipakki Yandle on pelannut taalajäillä uskomattomat 784 peräkkäistä ottelua ja Marleaukin 776.

Pantteripaitojen puolustaja on pelannut täydet runkosarjat kaudesta 2009-10 lähtien ja esimerkiksi sesongilla 2014-15 hänelle kertyi runkosarjassa uskomattomat 84 ottelua seurasiirron – Arizona Coyotesista NY Rangersiin – takia.

San Jose Sharks -ikonin, mutta sittemmin vaahteranlehtipaitoihin vaihtaneen Marleaun putki alkoi samalla kaudella.

Kärkinimi peräkkäin pelattujen otteluiden määrässä Doug Jarvis täysin käsittämättömällä 964 ottelulla.

Yandlen Florida tuntuu taistelevan lähinnä tuulimyllyjä vastaan. Se on seitsemän pinnan päässä viimeisestä jatkopaikasta. Toronto puolestaan keikkuu itäisessä konferenssissa neljäntenä, eli se on lunastamassa paikkaa pudotuspeleihin.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Huimaa, Aleksander Barkov! Suomalaisen upea pistetehtailu NHL:ssä jatkuu, sivusi jo ennätystä

Henkeäsalpaava tahti: NHL:n pistelinko pystyi uskomattomaan rajaan – Sidney Crosby ylsi samaan vuosia sitten

Patrik Laineen pudotuspelivaihde löytymässä? Maalitolppia ahkerasti kolistellut suomalainen syötteli Bostonin kumoon NHL:ssä