Patrik Laineen pudotuspelivaihde löytymässä? Maalitolppia ahkerasti kolistellut suomalainen syötteli Bostonin kumoon NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets aiheutti upean alkuvuoden pelanneelle Boston Bruinsille jo kolmannen peräkkäisen tappion perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella nappaamalla vieraistaan 4-3-voiton.

Jetsin ykkösketjun laidalla hyökännyt Patrik Laine tarjoili syötöt kahteen joukkueensa ensimmäiseen maaliin. Avausmaalissa joukkueen kapteeni Blake Wheeler pääsi iskemään Laineen maaliraudoista kimmonneen laukauksen maaliin. Toisessa maalissa yhteensä kolmesti maalirautoja ottelussa kolistellut Laine taas tarjoili laukauksen sijaan namupaikan joukkueen toiselle supertähdelle Mark Scheifelelle, joka sijoitti kiekon varmasti maaliin.

Bostonin maalilla neljästi yllätetty Tuukka Rask pysäytti ottelussa 20 laukausta. Kotijoukkue Jetsin tehokkain pelimies oli Scheifele tehoillaan 1+2. Myös Wheeler ylsi ketjusta tehoille 1+1 Laineen tehopistetilaston osoitettua lukemaa 0+2.

Laine merkkautti ottelussa 17.29 minuuttia peliaikaa. Joukkueen suomalaispuolustaja Sami Niku pääsi kentälle hieman alle 13 minuutin ajaksi.

Katso ottelun huippuhetket sekä Laineen tehoilut alta löytyvältä koostevideolta:

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…