Florida Panthersin Keith Yandle on uskomaton teräsmies. Pantteripaitojen 32-vuotias pakki on nimittäin pelannut taalajäillä nyt peräkkäin ällistyttävät 776 runkosarjan kamppailua. Se on kautta historian viidenneksi pisin peräkkäin pelattujen otteluiden putki.

Puolustaja on pelannut kaudesta 2009-10 lähtien jokaikisessä edustamansa joukkueen runkosarjan pelissä, ja putki alkoi tätä edeltävänä talvena.

Putki alkoi aikoinaan Phoenix Coyotesin takalinjoilla, jonka lisäksi jenkki on edustanut myös sitä seurannutta Arizona Coyotesia sekä NY Rangersia ja nyt Floridaa. Kaudella 2014-15 hän pelasi seurasiirron takia jopa 84 runkosarjan peliä.

Yandle ei ole voittanut urallaan mitään merkittävää. Kaudella 2014-15 hän oli pakkien syöttöpörssin ykkönen 46 napsulla. Runkosarjassa puolustaja on luutinut yhteensä 886 ottelussa tehoin 94+421=515, 51 pudotuspeliottelun saldo on 6+25=31.

Kaikkien aikojen otteluputkitilaston kärki on Doug Jarvis 964 mittelöllä. Aktiiveista Yandleakin korkeammalla on neljäntenä keikkuva Dallas Starsin hyökkääjä Andrew Cogliano 830 peräkkäisellä taistelulla.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA SUOMALAISJUTUISTA:
Mikko Rantasen tuoreella seuratoverilla erikoinen ottelu – iski heti maalin vielä viime viikolla edustamansa joukkueen verkkoon!

Upeaa, Pekka Rinne! Suomalaistähti torjui taas historiallisesti merkittävän voiton NHL:ssä

Mikael Granlundilla ei kiirettä uuteen joukkueeseensa – näin tuore pomo kommentoi suomalaisen tilannetta

Kasperi Kapanen petrasi taas ennätystä NHL-jäillä – yllättävä taho hullaantui maalista täysin

Mikael Granlundin hullu päivä: kaupattiin uuteen joukkueeseen, kihlatun synnytys alkoi – seurapomo pahoitteli ajankohtaa