Mikael Granlundilla ei kiirettä uuteen joukkueeseensa – näin tuore pomo kommentoi suomalaisen tilannetta

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildista Nashville Predatorsiin NHL:n siirtorajan viimeisillä hetkillä maanantaina kaupattu Mikael Granlund elää parhaillaan melkoisessa myllerryksessä.

Samaan aikaan, kun tiistaina 27 vuotta täyttävä suomalaishyökkääjä joutui vaihtamaan maisemaa NHL:ssä, alkoi myös miehen kihlatun synnytys. (lue uutinen täältä)

Granlundin joukkueeseensa hankkineella Nashville Predators-GM David Poilella vaikuttaisi löytyvän kuitenkin perspektiiviä laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Hänellä olikin uudelle tähdelleen yksinkertainen viesti:

– Nähdään sitten kun nähdään, Poile totesi The Tennesseanin mukaan ja jatkoi:

– Puhuin hänelle isänä, ja nyt myös isoisänä. En edes puhunut kaupasta ensimmäiseen viiteen minuuttiin. Totesin vain hänelle, kuinka tärkeää hänen on tällä hetkellä pitää huolta vaimostaan ja lapsestaan ja miten hieno päivä tämä on hänelle ja hänen perheelleen. Puhumme jääkiekosta lisää kunhan lapsi on syntynyt.

Granlundilla on 5,75 miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimustaan vielä ensi kausi jäljellä ja Poile kertoi tarkoituksena olevan pitää suomalainen kantrikaupungissa vielä tämän jälkeenkin.

LUE MYÖS: Mikael Granludin hullu päivä: kaupattiin uuteen joukkueeseen, kihlatun synnytys alkoi – seurapomo pahoitteli ajankohtaa

Huhhuh mikä siirtojytky! Minnesota Wild kauppasi Mikael Granlundin