Ohhoh! Jarmo Kekäläisellä edessään rajuja päätöksiä – asettaa joukkueelleen kovan tavoitteen

© Kuva: Getty Images
Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Columbus Blue Jacketsin venäläistähtien, maalivahti Sergei Bobrovskin ja hyökkääjä Artemi Panarinin nimet ovat pyörineet siirtohuhuissa pitkin kautta.

Molempien nykyiset sopimukset päättyvät tulevana kesänä, eikä kumpikaan ole ollut halukas solmimaan jatkosopimusta ohiolaisseuran kanssa.

Sinitakkien GM Jarmo Kekäläisellä onkin seuraavan reilun viikon aikana (NHL:n siirtoikkuna umpeutuu 25.helmikuuta) päätösten aika.

– Vastaan puhelimeen, jos joku seura on kiinnostunut, Kekäläinen toteaa NHL.comille antamassaan haastattelussa kaksikon (Bobrovski ja Pananrin) tilanteesta.

Suomalaispomon mukaan pelaajille ei ole asetettu mitään hintalappua, vaan Kekäläinen kehottaa muita NHL-seuroja tekemään tarjouksen näistä.

– Pelaajakaupassa on kyse kokonaisuudesta. Pitää katsoa nykyhetkeen, lähitulevaisuuteen ja vielä vähän kauemmas tulevaan. Kokonaisuus ratkaisee, ei tämänhetkinen sijoitus sarjataulukossa. Puntaroimme kaikkia vaihtoehtoja ja teemme sitten päätöksen, Kekäläinen kertoo.

Blue Jackets on kiinni pudotuspelipaikassa majaillessaan tiukassa Metropolitan-divisioonassa kolmantena. Se on tällä hetkellä ainoa NHL-joukkue, joka ei ole koskaan selvinnyt playoffsien ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

– Toiselle kierrokselle pääseminen on joidenkin mielestä iso juttu. Minä haluan, että joukkueemme etenee neljännelle kierrokselle ja voittaa mestaruuden. Se on tavoitteemme, Kekäläinen lataa.

LUE MYÖS: NHL-supertähti aikoo lyödä rahoiksi tulevana kesänä: ”Olen nykyisin bisnesmies”

Kauppaaminen uhkaa NHL-supertähteä – ”Vodka auttaa unohtamaan tämän”

Florida jahtaa tosissaan NHL:n kohistuja venäläistähtiä – valmis luopumaan omasta tehohyökkääjästään


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!