Kauppaaminen uhkaa NHL-supertähteä – ”Vodka auttaa unohtamaan tämän”

© Kuva: Getty Images

Venäläistähti Artemi Panarin antoi kauden alussa shokkiuutisen, että hän ei aio neuvotella Columbus Blue Jacketsin kanssa jatkosopimuksesta – ainakaan kesken kauden.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on asetettu pahaan paikkaan, sillä ilman jatkosopimusta hän voi menettää ykköstähtensä kesällä täysin ilmaiseksi toiseen seuraan. Kekäläisellä on kuitenkin vaihtoehtona pelata ”varman päälle” ja kaupata Panarin ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa, ja saada edes jonkinlainen kauppavastike takaisin.

Panarinin nimi on pyörinyt oletetusti hurjan määrän siirtohuhuissa, ja tämä jos mikä on myös rassannut kiekkotähteä itse. Humoristinen venäläinen ei kuitenkaan anna huoltensa näkyä liikaa.

– Vodka auttaa unohtamaan tämän hypetyksen. No ei, kunhan vitsailen. Oikeasti sen on viski, joka auttaa. Yritän olla miettimättä asiaa ja olla positiivinen. Luojan kiitos, että joukkueemme saa pisteitä, sillä ilman niitä olisi varmasti vaikeaa, Panarin letkautti Match TV:n haastattelussa.